Charisma zelf-coaching online?

Radio omroepster Mischa Blok van Radio EenVandaag uit Amsterdam belde me voor een radio interview over het ontwikkelen van 'Charisma' naar aanleiding van de filmpremière van de nieuwe film "The Double" van Regisseur Richard Ayoade. The Double is gebaseerd op "De Dubbelganger" van Fjodor Dostojevski. Je kan haar interview opnieuw beluisteren op www.eenvandaag.nl/auteur/mischa-blok

'The Double' van Fjodor Dostojevski.

Simon is een verlegen man zonder charisma, die een geïsoleerd leven leidt in een wereld die hem niet ziet staan. Maar alles verandert wanneer de charismatische James, zijn fysieke dubbelganger, bij hetzelfde bedrijf komt werken. In tegenstelling tot Simon, loopt hij over van zelfvertrouwen, is hij charismatisch en populair bij vrouwen. Simon ziet zijn nachtmerrie werkelijkheid worden als James zijn leven langzaam maar zeker overneemt.

Persvoorstelling van 'The Double'

Mischa Blok neemt me morgen mee naar de landelijke persvoorstelling van THE DOUBLE van Richard Ayoade, met hoofdrollen voor Jesse Eisenberg en Mia Wasikowska. THE DOUBLE ging in wereldpremière tijdens het Sundance Film Festival, en werd tevens geselecteerd voor het Toronto International Film Festival.

Charisma ontwikkelen door coaching en training

Aanleiding waarom ze net mij vroeg is mijn training en coaching programma in het ontwikkelen van "Charisma". Mischa Blok wil mijn commentaar horen op het verloop van het fenomeen 'charisma' in de film van Richard Ayoade.

Charisma zelf-coachingsprogramma online

Het grappige toeval is dat ik net bezig was met ons charisma ontwikkelingsprogramma in te bouwen in ons reeds bestaande online zelf-coachingsprogramma 'Mijn Kwartier'. Vanaf september kan je voor 55€ je eigen charisma ontwikkelen door dagelijks een kwartier online dit charisma ontwikkelingsprogramma te volgen.

Charisma zelf ontwikkelen?

Hoe schrijf je in? Je schrijft je gewoon in voor het algemene zelf-coachingsprogramma 'Mijn Kwartier' via deze website.

Charisma ontwikkelingsprogramma

Charisma voortest

Je zal - na inschrijving- eerst enkele korte tests afleggen om te toetsen waar je staat. Op die basis weet het programma welke fasen jij persoonlijk dient te doorlopen om je charisma te kunnen ontwikkelen, net zoals je zou doen tijdens onze persoonlijke coaching, maar dan aan het veel goedkopere tarief van 55€ voor één maand dagelijkse charisma zelf-coaching.

Charisma psychologie

Vervolgens krijg je de eerste dagen een voorbereiding waarin je de basis aanleer van hoe onze hersenen oplossingsgerichte gewoontes leren ontwikkelen, als voorbereidende stap om charisma aan te leren.

Charisma kernprogramma

Vanaf de tweede week volg je een aantal specifieke modules die je stap voor stap - in één kwartier per dag - helpen om je eigen charisma op te bouwen.

Veel charismatisch plezier gewenst!!

Dr. Paul Koeck