Post-corona syndroom? Help onze 'helden'!

Moe? Stress? Angsigt? Piekeren? Depressief? Burn-out? Slecht slapen?Onzeker? Spanning? Uitgeput? Covid-stress syndroom? Quarantainestress? Eenzaamheid? Conflicten?

"50% van onze 'helden', frontline artsen, verpleegkundigen en hulpverleners zijn moe, prikkelbaar of uitgeblust", blijkt uit onderzoek!

Hoe kan je helpen?

Je kan je medewerker of hulpzoekende hier op korte tijd van verlossen, door wetenschappelijk bewezen dagelijkse zelfhulp aan te bieden, gebaseerd op oplossingsgerichte mentale training.

Je biedt je wedewerker, doelgroep of (interne) klant, één activatie code om meteen te starten 30 dagen dagelijks aan zichzelf te werken.

Hoe helpen wij ?

Dagelijks helpen wij hem of haar gedurende één kwartier per dag uit de negatieve vicieuse cirkel te geraken en opnieuw positieve hersencircuits te activeren en versterken tot ze een diep ingewortelde dagelijkse gewoonte zijn geworden. De meeste mensen stabiliseren en zijn vrij van klachten binnen de eerste 21 dagen, zoals je in de grafiek onderaan ziet.


Vanaf dat moment, voelen ze zich beter en functionneren terug zoals voordien, terwijl we aanraden om dan nog enkele weken door te gaan om hun hervalpreventie te verstevingen.

Voor wie?

Verras mensen die extra druk ervoeren tijdens deze coronacrisis door hen 10 activatiedoces te schenken via de personeelsdienst, sociale dienst of directie van hun organisatie:

 • de 'helden' van onze eerste lijn in ziekenhuizen of zorginstellingen
 • artsen
 • verpleegkundigen
 • zorgverleners
 • hulpverleners
 • leerkrachten & jongeren via hun school of CLB's
 • leerkrachten die het extra zwaar hebben nu ze online proberen onze kinderen te helpen
 • jongeren die 'uit de boot' vielen of zwaar onder stonden door deze quarantaineperiode.
 • ambulanciers, ziekenvervoerders via hun organisaties
 • politieagenten die ons veilig hielden tijdens deze epidemie onder moeilijke omstandigheden.
 • iedereen die zich inzette voor anderen en nu vermoeid of prikkelbaar loopt omdat hij of zij (te) veel van zichzelf gegeven heeft.
 • je eigen collega's en medewerkers in je eigen bedrijf

Hoe nu meteen starten?

 • Koop een bundel van 10 activatiecodes (voor elks 30 dagen toegang) die je kan uitdelen aan je eigen medewerkers, of aan een doelgroep die je wil helpen, sponsoren of steunen tijdens deze coronacrisis, zoals bijvoorbeeld. zorgverleners, verpleegkundigen, artsen, eerstelijnswerkers, zorginstellingen, leerkrachten, jongeren (bvb. via scholen, leerkrachten of CLB's) .
 • Je ontvangt van ons meteen na bestelling 10 activatiecodes die ze kunnen invoeren op een inlogpagina zodat ze meteen aan de slag kunnen om hun leven terug meer rust, ontspanning, perspectief, moed, hoop en levensvreugde te geven door de druk op hun hersenen te ontlasten.
 • Geef een actievatiecode aan diegene die er nood aan heeft.

We lanceerden dit aanbod nu speciaal voor om je te helpen anderen te helpen tijdens deze lastige coronavirusperiode: Schrijf ons hier als je wil weten hoe je kan helpen!

Deze mensen kunnen dan met de activatiecode die jij hen geeft het programma volgen om de draad van hun leven van voor de coronacrisis terug vlotter op te nemen.

Vlaanderen staat reeds 10 jaren aan de wereldtop om uw mensen te helpen in de vorm van het dagelijkse zelfhulpprogramma MijnKwartier.be.

Resultaten

Ondertussen volgden reeds meer dan 10.000 deelnemers dit dagelijkse programma succesvol. De gemiddelde* deelnemer is klachtenvrij op 21 dagen meteen stijging in zijn of haar levenstevredenheid van +40% en na 3à dagen zelfs een stressdaling van -60% die nadien verder daalt tot -70%

Strasdaling tijdens dagelijks mentale zelftrainingGemiddelde stressdaling tijdens dagelijks mentale zelftraining

Wetenschappelijke studie @ 19° Wereldcongres Psychiatrie 2019 (mediaan, n=9.292)*

Wat ervaren professionals?